Hello Guest May 22, 2024, 19:04:18 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Would my computer work with SS08?  (Read 7770 times)

9x19sig

  • Forum member
  • Posts: 3
Would my computer work with SS08?
« on: July 09, 2007, 05:05:32 »

Hello all, just trying to find out if my computer will work with SS08, and also I am trying to find out where I can purchase this game in the United States.

AMD x2 4400+
2 gig RAM
ATI 1300pro video card

This is a brand new computer so it should work but I am just trying to make sure, thanks.
Logged

adamano

  • Forum member
  • Posts: 108
Re: Would my computer work with SS08?
« Reply #1 on: July 09, 2007, 05:07:40 »

Yes your Computer Spec is more than fine to work with SS08 :)
Logged

9x19sig

  • Forum member
  • Posts: 3
Re: Would my computer work with SS08?
« Reply #2 on: July 09, 2007, 05:16:13 »

I appreciate the quick response, I wasn't sure how great my video card is. Would the game actually look decent or am I more towards the lower end of the spectrum for system requirements?

Oh, where do I buy this game? I've been waiting to buy this game for a while now and I'm not sure if people in the United States can buy it yet.
Logged

Captain Kool

  • Forum member
  • Posts: 340
Re: Would my computer work with SS08?
« Reply #3 on: July 09, 2007, 12:34:21 »

At the moment it's only available for download. US won't get the game yet
Logged

Captain Davies

  • Forum member
  • Posts: 508
Re: Would my computer work with SS08?
« Reply #4 on: July 09, 2007, 18:45:38 »

US customers can download the UK version however.
Logged

J3nsen

  • Forum member
  • Posts: 1751
Re: Would my computer work with SS08?
« Reply #5 on: July 09, 2007, 21:28:11 »

Will my work?

- AMD semprom 3200+ 1.81 GHz Performance Rated at 3.20 GHz
- Ram 1022.5 MB
- RADEON X550 | 256.0 MB (Vertex Shader 2.0
 Pixel Shader Ver.: 2.0)
- DirectX 9.0c

:)

[RWP]DJM

  • Forum member
  • Posts: 7004
Re: Would my computer work with SS08?
« Reply #6 on: July 09, 2007, 23:17:31 »

Will my work?

- AMD semprom 3200+ 1.81 GHz Performance Rated at 3.20 GHz
- Ram 1022.5 MB
- RADEON X550 | 256.0 MB (Vertex Shader 2.0
 Pixel Shader Ver.: 2.0)
- DirectX 9.0c

:)

Not sure about the ATI card (I use nVidia), but the rest is fine ;)

Regards.

DJM.
Logged
RNIB - Supporting Blind & Partially Sighted People.

I am no longer a member of the Moderation team, so please send any messages about licence key issues to a currently active member of the team.  Thank you.

J3nsen

  • Forum member
  • Posts: 1751
Re: Would my computer work with SS08?
« Reply #7 on: July 09, 2007, 23:19:30 »

Ok! :)

Hudizzle

  • Forum member
  • Posts: 152
Re: Would my computer work with SS08?
« Reply #8 on: July 10, 2007, 20:53:28 »

Hi.

I too am wondering if my computer's hardware will work with this. I get confused by the system requirements thing, so I'm just looking for a more direct answer. Now, at the moment, my computer is downgraded until I get some new replacement parts. But this is most likely what it will be when it's fixed...

ATHLON64 3800+ AM2 2.4 Ghz processor

ATI Radeon x1600 pro - 512mb video card

1gb RAM
Logged
"You tried your best and you failed miserably. The lesson is.. Never try." -Homer Simpson-

UUUUUHHHHHH

  • Forum member
  • Posts: 171
Re: Would my computer work with SS08?
« Reply #9 on: July 10, 2007, 21:01:55 »

get a mac, you won't have to worry about specifications for at least 5 years. seriously.....

you can always install windows on it if you desperately need windows like for SS (thats what i did, i have vista on my mac)
Logged
Ich hasse dich.

[RWP]DJM

  • Forum member
  • Posts: 7004
Re: Would my computer work with SS08?
« Reply #10 on: July 10, 2007, 21:11:59 »

Hi.

I too am wondering if my computer's hardware will work with this. I get confused by the system requirements thing, so I'm just looking for a more direct answer. Now, at the moment, my computer is downgraded until I get some new replacement parts. But this is most likely what it will be when it's fixed...

ATHLON64 3800+ AM2 2.4 Ghz processor

ATI Radeon x1600 pro - 512mb video card

1gb RAM

Should be fine if you are running Windows XP, if you are running Vista, you will need to upgrade the RAM to 2gb :)

Regards.

DJM.
Logged
RNIB - Supporting Blind & Partially Sighted People.

I am no longer a member of the Moderation team, so please send any messages about licence key issues to a currently active member of the team.  Thank you.

UUUUUHHHHHH

  • Forum member
  • Posts: 171
Re: Would my computer work with SS08?
« Reply #11 on: July 10, 2007, 21:16:04 »

u dont have to at all. i run it on vista with 1gb RAM flawlessly
Logged
Ich hasse dich.

Orinoco

  • Forum member
  • Posts: 374
Re: Would my computer work with SS08?
« Reply #12 on: July 11, 2007, 11:41:54 »

u dont have to at all. i run it on vista with 1gb RAM flawlessly

I agree. 2Gb would be nice, but it's not necessary.
Logged

J3nsen

  • Forum member
  • Posts: 1751
Re: Would my computer work with SS08?
« Reply #13 on: July 11, 2007, 13:03:27 »

Not sure about the ATI card (I use nVidia), but the rest is fine ;)

Regards.

DJM.

oK, the higest grafic card the game need is 256 MB 3D accelerated video card with support for Vertex and Pixel shader 1.1., and i got 256 and suport 2.0!

Then it most work! :D

[RWP]DJM

  • Forum member
  • Posts: 7004
Re: Would my computer work with SS08?
« Reply #14 on: July 11, 2007, 13:10:07 »

oK, the higest grafic card the game need is 256 MB 3D accelerated video card with support for Vertex and Pixel shader 1.1., and i got 256 and suport 2.0!

Then it most work! :D

Looks that way, excellent ;D
Logged
RNIB - Supporting Blind & Partially Sighted People.

I am no longer a member of the Moderation team, so please send any messages about licence key issues to a currently active member of the team.  Thank you.

J3nsen

  • Forum member
  • Posts: 1751
Re: Would my computer work with SS08?
« Reply #15 on: July 11, 2007, 13:51:17 »

Im so Happy Happy Happy Happy Happy Happy!!! NEED MORE RAM!  :o Want 2gb!!!!

UUUUUHHHHHH

  • Forum member
  • Posts: 171
Re: Would my computer work with SS08?
« Reply #16 on: July 11, 2007, 13:59:20 »

Im so Happy Happy Happy Happy Happy Happy!!! NEED MORE RAM!  :o Want 2gb!!!!

u dont need it for SS

check out my poll on small topics!!! PLEASE!!! should still be first one
Logged
Ich hasse dich.
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines