Hello Guest April 22, 2019, 17:30:48 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Multiplayer Mode  (Read 2328 times)

Gregory D

  • Forum member
  • Posts: 5
    • Own Website
Multiplayer Mode
« on: December 29, 2007, 19:19:47 »

Hello,

In mulitplayer mode zegt shipsim dat ik eerst mijn profiel moet online laten gaan.
Dit kan ik niet omdat shipsim zegt dat ik op dit forum moet kijken of mijn licensekey is gergistreerd is.
Hoe moet ik nu verder  ???

Alvast bedankt...
Gregory
Logged

LucAtC

  • Ship Simulator Developer
  • Global Moderator
  • Posts: 2112
Re: Multiplayer Mode
« Reply #1 on: December 29, 2007, 20:18:06 »

Hello Gregory,
Bovenaan, kies "Profile" en dan kan je in je profiel de licencekey invullen, afkomstig van de doos of te vinden in het bericht "Ship Simulator 2008 download information".
Ook te vinden http://www.shipsim.com/home.php  en dan "My orders"
Luc
Logged

Gregory D

  • Forum member
  • Posts: 5
    • Own Website
Re: Multiplayer Mode
« Reply #2 on: December 30, 2007, 13:19:41 »

Hallo Luc,
bedankt voor het antwoord... ;)

Greetz greg :D
Logged

Rowica

  • Forum member
  • Posts: 106
Re: Multiplayer Mode
« Reply #3 on: January 13, 2008, 22:10:57 »

Hoi,

Ik heb ShipSim 2008 geinstalleerd, daarna de Update 1.0->1.3 (568MB) geinstalleerd vervolgens de Elbe & Furie Add-on geinstalleerd daarna de sim gestart en vervolgens de licentiecodes ingevoerd. Maar ik zie nergens de Multiplayer Mode optie staan, terwijl deze volgens de update wel aan de sim wordt toegevoegd. Zie ik een handeling over het hoofd ?

Alvast bedankt voor de reactie(s).

Robin
« Last Edit: January 13, 2008, 22:29:48 by Rowica »
Logged
OS: Windows 7 Ultimate X64
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz
Mem: Kingston 4 GB DDR2
GPU: Nvidia GeForce GT220 1024 mb

Mad_Fred

  • Administrator
  • Posts: 8687
Re: Multiplayer Mode
« Reply #4 on: January 13, 2008, 22:39:50 »

Hoi Robin,

Multiplayer kun je selecteren vanuit het hoofdmenu in het spel (zie afbeelding)

Als dit er bij jou niet tussenstaat is misschien het spel niet juist gepatched.
Kijk in dat geval maar eens onder in de linker hoek wat voor versie je draait. (zie rode pijl op afbeelding)

Groet,
Fred
Logged

Rowica

  • Forum member
  • Posts: 106
Re: Multiplayer Mode
« Reply #5 on: January 14, 2008, 22:15:46 »

Hoi,

Heb de volgorde van installeren aangepast en heb nu versie 1.3 build 1018 (zie screenshot van Fred).
Ik heb de volgende stappen gedaan:

1) Ship Simulator 2008 geinstalleerd
2) Elbe & Furie Add-on geinstalleerd (optioneel)
3) Update 1.0->1.3 (568MB) geinstalleerd
4) Sim gestart en de licentiecodes ingevoerd.

Geen problemen, draaid als een zonnetje, heb nu wel Multiplayer :D

Robin


Logged
OS: Windows 7 Ultimate X64
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz
Mem: Kingston 4 GB DDR2
GPU: Nvidia GeForce GT220 1024 mb

traveler

  • Forum member
  • Posts: 90
Re: Multiplayer Mode
« Reply #6 on: January 21, 2008, 17:10:13 »

 ;)het valt me op dat als er meer dan een speler tegelijk inlogd en rechts in je scherm de melding daarvan komt het spel gelijk vastloopt.
Zeker als er een vermaas word gebruikt dan crasht he tspel.
de ene keer schokt het beeld en kan je door spelen de andere keer loopt het vast met de qeustviewer,
dit gebeurd in elke haven,tot nu toe
Ook zinkt de vermaas als je er met een politie boot tegen aan vaart,of de reddingsboot in mulitieplayer, maar ook in single player.
Er is iet niet goed met de schade denk ik,je ziet geen uitwendige schade maar d eschepen zinken.
In mulitie player kijrg je als je met 2 of 3 sleprs een schip probeerd los te trekken dat de sleep boten lijken te vliegen.   niet met een sleep die vaart, maar een waarvan  de grote boot op een ondiepte is gevaren.  pride of vermaas.....
De sherpa  met 12% schade in hamburg tegen de wal neer gezet als je dan probeerd  met een sleepboot hem los te trekken heb je ineens 92% schade.
Is een heel verhaal weet ik maar geef het aan doe er jullie voordeel mee.
Het spel  is prima en mooie kwaliteit ,dit zijn wat bugs.

met vriendelijke groet...piet
Logged

bootje

  • Forum member
  • Posts: 4
Re: Multiplayer Mode
« Reply #7 on: January 22, 2008, 22:24:03 »

hallo

ik heb me updata v1.3 gedownload maar nou kan ik met de multiplayer niet online spelen want overal staat er boven error : not found langauge_ID : en dan een nummer vb 379
zou iemand mij kunnen vertellen hou ik dat weg krijg

groet bootje
Logged

Mad_Fred

  • Administrator
  • Posts: 8687
Re: Multiplayer Mode
« Reply #8 on: January 23, 2008, 04:29:39 »

Hallo Bootje,

Je kunt eens proberen de language patch (opnieuw, als het al eens gedaan hebt) te installeren. Dit heeft bij andere spelers dit soortgelijke probleem opgelost

Je kunt hem hier downloaded, het is de "Ship Simulator 2008 - Language patch (32MB) :
http://www.shipsim.com/downloads/patches.php

Groet,
Fred
Logged

marijn

  • Forum member
  • Posts: 274
Re: Multiplayer Mode
« Reply #9 on: January 23, 2008, 17:33:19 »

check ook maar ff of je je profiel op internet verbinding toegestaan hebt staan ;)
(als je mijn niet zo heel duidelijke uitleg snapt :P)
Logged

member at mmps
made by TJK

traveler

  • Forum member
  • Posts: 90
Re: Multiplayer Mode
« Reply #10 on: February 03, 2008, 12:01:07 »

 ;) is het mogelijk om in de server van Rotterdam de Pride of Rotterdam erbij te zetten.
De aanleg plaatsen ervoor zijn er ,en met de vermaas loop je vast  op de waterweg nabij maassluis.

Ook kan je maar op 1punt met de vermaas starten met een iets minder diepe boot ,de pride of rotterdam ,kan je ook in rotterdam zelf starten.
Het idee vervang de loodsboot door de pride of rotterdam de loodsboot, maakt bij contact met een ander schip dat schip toch tot zinken,om de een of andere reden.

2e vraag kan er op een van de servers het addon bootpakket  komen, zolas de russischetug en de multivrachtboot, dan kan je ook in de ondiepere gedeeltes van bv rotterdam en marseille varen.

bijvoorbaat mn dank..

traveler
Logged
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines