Hello Guest March 03, 2024, 19:26:17 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Bruggen open?  (Read 3991 times)

robertus

  • Guest
Bruggen open?
« on: December 26, 2007, 15:09:10 »

Beste mensen,

Na lang getob ben ik er nog steeds niet uit.
Is er een mogelijkheid om een brug in de Rotterdamse havens te openen?

Met Vriendelijke groet,

Robertus.
Logged

Opaboot

  • Forum member
  • Posts: 254
Re: Bruggen open?
« Reply #1 on: December 26, 2007, 15:44:24 »

Beste mensen,

Na lang getob ben ik er nog steeds niet uit.
Is er een mogelijkheid om een brug in de Rotterdamse havens te openen?

Met Vriendelijke groet,

Robertus.
??? Welke brug
Erasmusbrug gaat alleen open op telefonisch verzoek ;D
Logged
Volunteer and crewmember off the SS Furie

balh

  • Forum member
  • Posts: 28
Re: Bruggen open?
« Reply #2 on: December 26, 2007, 17:11:18 »

Hoi Robertus

Nee bruggen kunnen niet open is wel jammer had het gister ook geprobeerd in multiplayer
misschien  in de toekomst je weet nooit.

Gr balh.
Logged

dycore

  • Forum member
  • Posts: 179
Re: Bruggen open?
« Reply #3 on: December 26, 2007, 19:40:43 »

ik weet niet hoe het tegenwoordig met de brug over de leuvehaven gesteld is,maar vroeger konden wij bij laagwater er onderdoor, toen was het trouwens een basculebrug nu is het in shipsim een klapbrug  ::)
Logged

Ballast

  • Global Moderator
  • Posts: 3490
Re: Bruggen open?
« Reply #4 on: December 26, 2007, 22:45:17 »

Momenteel is het niet mogelijk om een omgeving, waar een keersluis ook onder gerekend wordt, te laten reageren op de acties en/of locatie van de speler. Dit is een zeer ingrijpende wijziging en ik verwacht dan ook niet dat iets dergelijks in de 2008 versie zal verschijnen.


Zie het bericht van Mark in het topic over de thuishaven van de Furie. Bruggen en sluizen werken dus niet.
« Last Edit: December 26, 2007, 22:47:13 by Ballast »
Logged
It's the crew that makes the difference

robertus

  • Guest
Re: Bruggen open?
« Reply #5 on: December 28, 2007, 20:24:27 »

Iedereen bedankt voor de respons
Het is mij nu wel duidelijk dat er geen
bruggen bediend kunnen worden.
Wel erg jammer vind ik
Een prettig uiteinde iedereen
Logged

devin15

  • Forum member
  • Posts: 130
Re: Bruggen open?
« Reply #6 on: January 20, 2008, 15:27:48 »

ik weet het is jammer wand als je vrij rond wilt gaan varen en je neemt de havendienst dan staa je daar voor een dichte brug
Logged

carl

  • Forum member
  • Posts: 262
Re: Bruggen open?
« Reply #7 on: January 20, 2008, 17:36:30 »

dat is inderdaad niet echt fijn
Logged

Thank you TJK for this sig! ;D

Toxx

  • Forum member
  • Posts: 7
Re: Bruggen open?
« Reply #8 on: February 03, 2008, 20:14:59 »

??? Welke brug
Erasmusbrug gaat alleen open op telefonisch verzoek ;D

hoe doe je dat dan weer???
Logged

marcstrat

  • Global Moderator
  • Posts: 2626
Re: Bruggen open?
« Reply #9 on: February 03, 2008, 20:34:39 »

Op dit moment gaat dit (nog) niet,maar wie weet in de toekomst.
Sinds het ontstaan van het shipsim forum(het eerste),zijn er al zoveel zaken uitgekomen,waarom zou dit dan niet kunnen.
Kijk,naar de golven,ons eerste versie was zonder eigenlijk veel beweging in het water,members stelden dit voor,en op de 2008 versie,hebben we golven gekregen.
Deze shipsim is toch een project van lange weg,dus zie ik geen reden waarom dit er op termijn niet zou kunnen inkomen.Hou er wel rekening mee dat de wish-list,een zeer dik boek is geworden(met extra bijlage)ondertussen.
3-D vraagd nu eenmaal veel tijd,om te realiseren,van een groot team.
Regards
Marc
Logged
N

gerardtt

  • Forum member
  • Posts: 423
Re: Bruggen open?
« Reply #10 on: September 22, 2008, 15:36:01 »

ja, ik wil ook lichteffecten apart kunnen besturen. :P

tycho86

  • Forum member
  • Posts: 1
Re: Bruggen open?
« Reply #11 on: March 23, 2009, 20:08:35 »

hoe doe je dat dan weer???

dat is in het echt :D
Logged

MrBizarro

  • Forum member
  • Posts: 145
Re: Bruggen open?
« Reply #12 on: March 31, 2009, 17:59:55 »

??? Welke brug
Erasmusbrug gaat alleen open op telefonisch verzoek ;D
Hij bedoelt geloof ik de koningsbrug.
De spoorbrug is weg, maar dat was ook niet een probleem.
Die kon heel hoog.
Die brug kan niet eens open, geloof ik.
Nee, heb er nooit echt goed naar gekeken.
Ik woon er niet meer dus kan het niet gauw meer nakijken.
Ja, de Erasmusbrug kan makkelijk open.
Heb hem ook wel eens open zien staan.
Staat het er muur vast. Hebben ze ook niet echt over nagedacht.

Het is jammer dat die niet open kan, maar wat niet echt kan kan ook niet.
Hoewel m'n geheugen wil zich iets herinneren.
Volgens mij kan die wel open, maar dat hoeft niet meer.
Ze hadden er beter een tunnel kunnen bouwen.
Nee, nog een Willemsbrug zou daar niet gaan.
Die oprit is al even raar. Zal je misschien wel vaker zien.
Volgens mij rij je meestal recht aan op een brug.
Voor deze maak je een hoek van 90 graden.
Met de fiets is dat niet echt prettig. Sturend door de bocht en dan nog een rot stijging naar het midden.
Ja, uitrijden is fantastisch als je de bocht aan de ene kant niet vergeet.  ;)
Logged
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

gnillis

  • Forum member
  • Posts: 64
Re: Bruggen open?
« Reply #13 on: April 01, 2009, 21:09:50 »

huh  ???
Logged

jaffe o

  • Forum member
  • Posts: 104
Re: Bruggen open?
« Reply #14 on: July 11, 2009, 14:34:28 »

ja ik stoor me ook wel eens aan bruggen je denkt die kan open daarkan ik onder door, maar nee je knalt er gewoon heel hard tegen aan ik ben zelfs eeen keer met een jacht onder de brug geschoten ten bleef ik vaszitten.  >:(
Logged
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines