Hello Guest June 21, 2018, 16:54:29 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: QUEST VIEWER  (Read 10413 times)

CRUISER

  • Forum member
  • Posts: 4
QUEST VIEWER
« on: December 05, 2007, 13:08:30 »

Hallo,

Elke keer als ik ship sim 2008 opstart krijg ik een fout melding van quest viewer,
wat kan ik hier aan doen???
Logged

TJK

  • Guest
Re: QUEST VIEWER
« Reply #1 on: December 05, 2007, 13:24:40 »

Hallo,

Elke keer als ik ship sim 2008 opstart krijg ik een fout melding van quest viewer,
wat kan ik hier aan doen???
Versuchen Sie diese Verbindung und downloaden Sie dieses Update, ich haben tun daß eweryting simes, um vollkommenen
Respekt TJK zu bearbeiten
http://www.quest3d.com/index.php?id=14
Mybe more miningfull in english, The altavista BabelFish is not perfect
Try this link and download this update, i have do that an eweryting simes to work perfect
Regards
TJK
Logged

CRUISER

  • Forum member
  • Posts: 4
Re: QUEST VIEWER
« Reply #2 on: December 05, 2007, 14:10:03 »

Versuchen Sie diese Verbindung und downloaden Sie dieses Update, ich haben tun daß eweryting simes, um vollkommenen
Respekt TJK zu bearbeiten
http://www.quest3d.com/index.php?id=14
Mybe more miningfull in english, The altavista BabelFish is not perfect
Try this link and download this update, i have do that an eweryting simes to work perfect
Regards
TJK

Het blijft hetzelfde.....
Logged

saltydog

  • Forum member
  • Posts: 7828
Re: QUEST VIEWER
« Reply #3 on: December 05, 2007, 16:39:40 »

heb je al de patch gedownload, cruiser...?
Logged

CRUISER

  • Forum member
  • Posts: 4
Re: QUEST VIEWER
« Reply #4 on: December 05, 2007, 16:55:36 »

heb je al de patch gedownload, cruiser...?

Waar kan ik die downloaden???
Logged

saltydog

  • Forum member
  • Posts: 7828
Re: QUEST VIEWER
« Reply #5 on: December 05, 2007, 17:28:19 »

Hier is ie, ik hoop dat het helpt.. ;)

http://www.shipsim.com/downloads/patches.php
Logged

CRUISER

  • Forum member
  • Posts: 4
Re: QUEST VIEWER
« Reply #6 on: December 05, 2007, 18:04:40 »

Hier is ie, ik hoop dat het helpt.. ;)

http://www.shipsim.com/downloads/patches.php
Heb nog steeds hetzelfde probleem, als ik het spel opstart dan gooit ie hem gewoon
weer terug naar windows.
heb de patch geinstalleerd.
Er verschijnt een probleemmelding met questviewer.exe
Logged

saltydog

  • Forum member
  • Posts: 7828
Re: QUEST VIEWER
« Reply #7 on: December 05, 2007, 18:09:23 »

wanhoop niet, er verschijnt hier vanzelf wel een mod die je kan helpen..
kijk intussen even rond op het Engelse forum (gebruik ook de zoek-functie)
misschien dat je daar een antwoord vindt..
« Last Edit: December 05, 2007, 18:22:31 by saltydog »
Logged

Wout

  • Forum member
  • Posts: 753
Re: QUEST VIEWER
« Reply #8 on: December 06, 2007, 14:41:36 »

Beste Cruiser,

Dit probleem ligt meestal aan het niet voldoen aan de hardware-eisen of aan het niet geïnstalleerd hebben van de recenste drivers. Wat voor computer heb je?

Groeten,
Logged
Wout

simplayer

  • Forum member
  • Posts: 104
    • Kustwacht - Coastguard - Garde Côtiére
Re: QUEST VIEWER
« Reply #9 on: December 08, 2007, 18:33:15 »

Ik heb het probleem dat ik mijn game niet meer kan spelen sedert een maand, het heeft wel 6 maand gewerkt..
Ik heb geen veranderde, bijgeplaatste of weggenomen hardware, alle meest recente drivers zijn geinstalleerd.
Ik kan in principe alle opdrachten uitvoeren maar er zijn bepaalde dingen die ik visueel mis, zo zijn bevoorbeeld mijn trossen (van en naar de wal) niet zichtbaar, het rare ervan... wanneer ik op de mooringknop klik dan zie ik wel de rode kruisjes die je trossen voorstellen, en wanneer ik ze "niet" losgooi dan kan ik alsnog afvaren.
Ook is in sommige opdrachten de steiger helemaal niet zichtbaar, en toch ligt het schip schijnbaar tegen iets aan.
Ik heb ondertussen een resem formats gedaan om het toch maar in orde te krijgen, helaas niets schijnt te helpen en ook op het engelstalig forum weten ze er geen raad mee.
Dus, "point finale" ik sta hier met dat simulatortje, bijna nieuw, 6 maand gebruikt... ;D
Logged

CONSTANTIA ET LABORE

mark

  • Ship Simulator Developer
  • Administrator
  • Posts: 379
Re: QUEST VIEWER
« Reply #10 on: December 10, 2007, 15:58:48 »

Simplayer: Misschien een vreemde vraag, maar heb je al geprobeert te herinstalleren waarbij je ook je profiel verwijderd?

Zolang je dezelfde license key gebruikt bij de herinstallatie zal hij automatisch je ranks terugzetten naar het spel. Je bent alleen je ranks kwijt in je andere offline profielen en hij zal niet langer aangeven welke missies je al uitgespeeld hebt.

Kan je ook even aangeven of je Windows Vista gebruikt. Als dat zo is kan je proberen je VirtualStore te verwijderen. Doe dit door "verborgen bestanden" zichtbaar te maken in Windows Explorer en de volgende map volledig te verwijderen: c:\Users\JOUW NAAM\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\VSTEP\ShipSim2008
Logged

ReDNaX

  • Forum member
  • Posts: 1
Re: QUEST VIEWER
« Reply #11 on: December 23, 2007, 15:32:16 »

ik heb precies hetzelfde...
en ik kom er maar niet uit...
Ik heb Windows XP..
en het menu doet het nog...
ik heb een profiel aangemaakt, en zodra ik de missie is geladen en geïnitialiseerd...
dan ineens.... QuestViewer....
een groot gedeelte van het scherm is zwart van ShipSim. en de foutmelding komt er doorheen..
als ik foutmelding wel of niet verzend is het zwarte gedeelte weg, anders zie ik daar helemaal niets,
ook niet als ik iets anders opstart...

print screen van de fout:

« Last Edit: December 23, 2007, 22:26:13 by ReDNaX »
Logged

De Koning

  • Forum member
  • Posts: 35
Re: QUEST VIEWER
« Reply #12 on: January 01, 2008, 15:27:45 »

ik had dat probleem ook, totdat ik shipsim verwijderde (profielen niet) en op een andere schijf en map installeerde. Nu draait shipsim08 prima bij mij.
Logged

schipper1993

  • Forum member
  • Posts: 1
Re: QUEST VIEWER
« Reply #13 on: August 24, 2013, 19:37:58 »

Hallo,

Ik heb al een jaar of 2 a 3 ship simulator 2008 op mijn pc en hij heeft het altijd goed gedaan maar nu ineens krijg ik deze fout melding weet iemand wat ik hier mee of kan doen zodat die weer wel werkt?
Logged
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines