Hello Guest June 25, 2018, 14:44:54 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: mission disappeared  (Read 1337 times)

eopie344

  • Forum member
  • Posts: 60
mission disappeared
« on: March 24, 2013, 19:33:21 »

Hello,

In ShipSimulator Extremes.

Tried to make an new mission but will not appear any-more in my custom missions!

What happened:

Made a mission 'Pride replaced' with only the player ship and one AI ship. Also one  SpereAreaEntity (SAE)  for the player ship and one SAE for the Ai ship to start with.
Filled in the mission properties an de Logic editor, as described in the manual / notes / youtube videos. Then saved the mission in user missions. Did the test in the mission editor and it works fine.
After saving again and loading in ShipSim it also works fine.

Next step in ME to put some extra SenarioEntities and some extra player ships, but after saving the mission, the mission won't load in Shipsim. What I mean the mission is not visible in ShipSim, I can't find it any-more. After restoring the backup of the former files, it is also not visible!

What is the problem? Before I proceed the mission should be visible again, otherwise it won't spend my time in the ME any-more.

Doe anyone knows how to solve this problem?

Thanks in advance,

Erwin
« Last Edit: March 24, 2013, 19:42:26 by eopie344 »
Logged
My PC specs:
Intel i7-3820 3.60GHz (8 Cores)
Windows 7 Home Premium 64-bit
Club3D Geforce NVidia GTX 660TI
CoolerMater ~ Game XL ~ Asus 2011 Sabertooth X79 motherboard ~ Corsair Vengeance 16 GB DDR3 - RAM
Favorite games: SSE, SS08, MS Flight Sims, Truck Sim 2, CallOfDuty
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines