Hello Guest August 19, 2018, 22:16:45 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 

Poll

Ship Console configuratie

Help me
- 0 (0%)
Please
- 0 (0%)

Total Members Voted: 0

Voting closed: September 16, 2012, 16:53:22


Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Ship Console  (Read 14739 times)

elstoplo

  • Forum member
  • Posts: 24
Ship Console
« on: September 06, 2012, 16:53:22 »

Hallo allemaal,

Ik heb een Ship Console gekocht van het merk Wilco.
Echter ik krijg met geen mogelijkheid dat ding aan de praat.
Verder weet ik wel dat je in het programma naar het menu opties moet om dingen toe te wijzen.
Dit lijkt mij gewoon weg niet. Onderstaand een afbeelding van het apparaat.




Is er iemand die mij stap voor stap kan begeleiden om het voor elkaar te krijgen.
Het voornaamste is het roerwerk en de telegraaf zal ik maar zeggen.
Logged

zilverenmist

  • Forum member
  • Posts: 862
    • Imaginary Views
Re: Ship Console
« Reply #1 on: September 07, 2012, 07:51:43 »

Als je het voor het eerst aansluit, zie je dan dat het systeem het apparaat herkend?
Zit er software bij drivers etc?
Zie je het apparaat in hardware devices?

Dat is niet eenvoudig om het even stap voor stap uit te leggen zonder te weten wat de pc zelf er van "zegt".
Logged

elstoplo

  • Forum member
  • Posts: 24
Re: Ship Console
« Reply #2 on: September 07, 2012, 08:58:55 »

Dank voor de reactie.
Het systeem Windows 7 herkent in ieder geval de Ship Console.
Helaas zitten er geen drivers bij, dat is ook niet nodig zoals men zegt.

Het werkt allemaal wel, de simpele dingen zoals de hoorn en camera's zijn goed te benoemen.
Alleen het roerwerk en manouvreerstand dat lukt mij niet.
Logged

zilverenmist

  • Forum member
  • Posts: 862
    • Imaginary Views
Re: Ship Console
« Reply #3 on: September 07, 2012, 10:16:32 »

Volgens mij moet je dan de rest van de buttons vanuit het spel (options voor controller) toewijzen.
Logged

elstoplo

  • Forum member
  • Posts: 24
Re: Ship Console
« Reply #4 on: September 07, 2012, 11:00:33 »

Ja dat weet ik, maar het schijnt niet zo eenvoudig te zijn.
Vandaar dat ik een oproep plaatst voor hulp op dat gebied.

Jan
Logged

elstoplo

  • Forum member
  • Posts: 24
Re: Ship Console
« Reply #5 on: September 07, 2012, 18:09:46 »

Hallo Holland PESK,
Ik ben inderdaad naar de website  van vrinsight.com gegaan en heb daar een PDF bestand kunnen downloaden.
De uitleg daar gaat over Ship Simulator 2008! En werkt notabene nog in de XP mode.

Mijn versie is de Extremes onder Windows 7 64 bit.
En daar krijg ik maar beperkt leven in, zijnde de hoorn, boegschroef en nog wat kleine dingetjes.
Maar het voornaamste Roerwerk en Machines voor en achtertuit dat lukt niet.

Zijn er forumleden die ook zo´n ding hebben en er mee worstelen en of het misschien wel voor elkaar hebben gekregen. In dat geval zoek ik heel graag contact met u!

Ben benieuwd.
Logged

Obyranca

  • Forum member
  • Posts: 2
Re: Ship Console
« Reply #6 on: June 22, 2013, 06:29:07 »

Hallo  elstoplo,

Het lukt mij ook niet om het roer en motorbediening goed te krijgen, win 7 - 64 Bit,

Ik hoop dat er iemand wat zinnings kan zeggen om ons op weg te helpen.
Logged

Mari-Time

  • Forum member
  • Posts: 3
Re: Ship Console
« Reply #7 on: September 21, 2014, 12:25:53 »

Wellicht iemand op het Engelse ,duitse forum .
Logged

Mari-Time

  • Forum member
  • Posts: 3
Re: Ship Console
« Reply #8 on: September 21, 2014, 12:41:09 »

Dit is wat er uit de zoekmachine komt op het engelstalig forum.

http://forum.shipsim.com/index.php?action=search2

Er is een duitstalig topic- waar mensen hun bugs melden.

Voorts meld ship simulator dat hij voor elke versie geschikt is op hun site !!!

Het zal wel een programmeer issue zijn met veel gezoek, succes !!!!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines