Hello Guest May 18, 2024, 15:04:25 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Marinedagen 2012  (Read 2704 times)

MokMok

  • Forum member
  • Posts: 1204
Marinedagen 2012
« on: July 03, 2012, 17:07:19 »

In het weekend van 7 en 8 juli as zullen in Den Helder de Marinedagen 2012 gehouden worden. Meer info daarover is te vinden op http://www.defensie.nl/marinedagen

Bijgevoegd is de plattegrond van de haven tijdens de Marinedagen.

Ook de Peterson SBS Pool Express doet mee met de marinedagen. Op http://www.defensie.nl/marinedagen/deelnemers/internationale_missies/deelnemers/peterson_sbs_pool_express staat het volgende:

Quote
Peterson SBS Pool Express

Platformbevoorrader Pool Express van Peterson SBS Het platformbevoorradingsschip Pool Express van Peterson SBS ligt tijdens de Marinedagen afgemeerd in de Marinehaven. Aan boord laat een Vessel Protection Detachement, bestaande uit militairen van het Korps Mariniers, zien hoe zij een koopvaardijschip beveiligen tegen ongewenste ‘gasten’ zoals piraten.

Peterson SBS verleent sinds 1968 geïntegreerde logistieke diensten aan toonaangevende spelers in de olie-en gas industrie. De firma levert kosteneffectieve en innovatieve oplossingen die aan de hoogst mogelijke normen van veiligheid voor mens en milieu voldoen.

Vanuit Den Helder opereert het bedrijf als logistieke partner voor 9 oliemaatschappijen die hun eisen op maritiem en luchtvaartgebied uitbesteed hebben in de Southern North Sea Pool. De maatschappijen delen laadruimte aan boord van schepen en passagiersstoelen aan boord van helikopters. Dit is niet alleen goedkoper maar ook milieuvriendelijker aangezien er zo minder CO2 wordt uitgestoten.

Terrein Peterson SBS aan de Paleiskade in Den Helder.

Peterson SBS is verantwoordelijk voor de regie over de gehele logistieke keten, van het inhuren van de schepen tot de planning en coördinatie van de vracht en het passagiersvervoer offshore.

Afbeelding SBS Pool Express:


Poster Marinedagen 2012:
« Last Edit: July 03, 2012, 17:50:11 by MokMok »
Logged
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines