Hello Guest May 26, 2022, 03:10:08 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Platform Bevoorradingsschip 'Deniz Doga' is nu verkrijgbaar!!  (Read 4969 times)

Mad_Fred

  • Administrator
  • Posts: 8689
  • ✝ In Memoriam

Ship Simulator Extremes spelers wacht een nieuwe uitdaging! Met trots presenteren we de "Deniz Doga", een Offshore Supply Vessel, ofwel Platform Bevoorradings Schip. Dit indrukwekkende schip is nu verkrijgbaar als DLC, op shipsim.com (Ship Simulator Extremes STEAM gebruikers kunnen deze DLC vinden in de STEAM store).
 
Dit snelle offshore supply & utility schip "Deniz Doga" is een uniek vaartuig, dat snelheid en lenigheid combineert met rauw werkvermogen. Neem het roer in handen en kies het ruime sop tijdens missies waarin allerlei uitéénlopende taken aan bod komen, zoals het bevoorraden van boorplatforms, het onderzoeken en markeren van locaties voor duikwerkzaamheden, of zelfs in actie komen als reddingsvaartuig tijdens noodsituaties. De offshore industrie is iets heel speciaals en dit schip past perfect in dit unieke genre van boorplatformen, tankers en offshore schepen die Ship Simulator Extremes te bieden heeft!
 
Deze DLC bevat:
  • Het splinternieuwe, snelle offshore supply schip "Deniz Doga"
  • Het schip bevat tevens een nieuwe 'deployable' RHIB die tijdens specifieke missies aan bod komt
  • Realistische offshore missies met een variatie aan verschillende taken, zoals het uitrukken bij een noodgeval op een VLCC, het afleveren van goederen bij een boorplatform, het afhalen en transporteren van duikers om een gebied te gaan onderzoeken en markeren, en zelfs het transporteren van de "Doga" op een Containerschip.
  • Toegevoegde functionaliteit in de Missie Editor, zodat specifieke offshore supply & utility missies gemaakt en gedeeld kunnen worden.

De Deniz Doga offshore supply & utility vessel is nu verkrijgbaar op shipsim.com
Klim aan boord en welkom in de offshore wereld!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines