Hello Guest June 07, 2020, 10:18:56 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: Addons kopen?  (Read 4941 times)

Mad_Fred

  • Administrator
  • Posts: 8689
Re: Addons kopen?
« Reply #25 on: August 07, 2011, 16:09:06 »

Mensen dit heeft niks met censuur te maken.

Als iemand die in het verleden daar ook al eens op is aangesproken, zich van zulke taal bedient en alleen maar gal komt spugen in dit soort uitspattingen, dan word net als elders op het forum, wegens overtreden van de etiquette, door het zich uitlaten op een onacceptabele manier, zo'n post soms gewoon weggehaald.

Als Dhr Zeerob zich normaal kan uitten, is er niks aan de hand. We hebben niks aan posts waarin mensen alleen maar schelden en tieren en geen enkele zinnige poging doen tot constructief discussieëren. Dit was niet de eerste keer en als dit de enige mogelijke manier van posten is, dan is dat helaas gewoon niet acceptabel. Elke keer zien we weer dat juist door dat soort dingen de vlam in de pan raakt. En dat kunnen we niet hebben.

Zoals jullie kunnen zien is de rest van de posts hier toch ook niet weggehaald en daar staan ook genoeg negatieve punten in om het censuur argument te ontkrachten dacht ik zo.

Ik hoop dat het hiermee duidelijk is. Mensen die alleen maar komen schreeuwen over hoe bagger dit is en hoe bagger dat is en hou bagger vstep is, die overtreden de forumregels aangaande het je netjes gedragen op een forum waar je te gast bent. En we gaan niet meteen deleten, maar als er een patroon ontstaat dan grijpen we soms in.

En dit is niks raars, dit gebeurt heel vaak over het hele forum verspreid.

Fatsoenlijk discussieëren over problemen met het spel, je mening uiten, ook als die negatief is en aangeven dat je problemen hebt met het spel of hoe de makers iets wel of niet doen, is geen punt. Maar dan normaal, fatsoenlijk en correct graag. En hoofdletters op internet fora is gelijk aan schreeuwen. punt uit.

En probeer zelf maar eens een goed gesprek te voeren met iemand die tegen je schreeuwt. Dat lukt niet. Dus, gaarne normale text. En als iemand niet goed kan lezen bijvoorbeeld, dan kan windows de tekst gewoon groter maken indien nodig. Maar daar zal het hier wel niet om gaan gezien de tweede reactie erop waarin ook weer de nodige schreeuwerige hoofdletters te zien zijn. Laten we elkaar niet voor de gek houden, dit had en heeft niets te maken met constructief discussieëren. Dus als er in het vervolg op die manier gepost word, is er het risico dat er ook weer ingegrepen word.

Dank U.


Groeten,
Fred
Logged

auke de haan

  • Custom Mission Managers
  • Posts: 29
    • www.windkracht10.tk
Re: Addons kopen?
« Reply #26 on: August 14, 2011, 00:08:28 »

Beetje jammer hoe bepaalde mensen hier zich uiten op het forum.
Laten we het nou gezellig houden en denk eens even na hoeveel werk erin zo`n Sim gestopt wordt om al die fouten en kinder ziektes eruit te halen.
De 2010 is te op zichte van de 2008 veel en veel groter en heeft dus veel meer aandacht en tijd nodig om dit goed te krijgen.
Het is vakantie en bij V-step draaien ze ook op halfe kracht dus pak een biertje en wacht tot na de vakantie.
grts ut Fryslan.

p.s kom anders gezellig weer ff op de 2008 en laten we daar nog ff leuk varen met ze alleen en plezier hebbentot de nieuwe update er is!!
Kan je beter je tijd aan besteden dan hier op het forum te zitten ouwehoeren!
Logged
Auke de Haan (FRIESLAND)
Iskes Towage and Salvage the Netherlands

emmer

  • Forum member
  • Posts: 33
Re: Addons kopen?
« Reply #27 on: August 14, 2011, 16:34:51 »

hoi auke


even kort


 met het bovenstaande ben ik helemaal eens
nog even geduld opbrengen en lekker op 2008 varen


gr cor
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines