Hello Guest September 26, 2023, 15:49:40 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Ship Simulator Extremes - Ferry Pack nu verkrijgbaar!!  (Read 5397 times)

Mad_Fred

  • Administrator
  • Posts: 8689
  • ✝ In Memoriam
Ship Simulator Extremes - Ferry Pack nu verkrijgbaar!!
« on: March 28, 2011, 13:18:05 »

Vstep en Paradox Interactive kondigen met trots aan dat de Ship Simulator Extremes Ferry Pack uitgegeven is en te koop is op www.shipsim.com en via de andere bekende online distributie platformen!

In dit nieuwe downloadable content pack (DLC pack) voor Ship Simulator Extremes, kunt U als kapitein het roer nemen van vijf verschillende veerboten in zowel vrij varen, als campagne modus.
Deze DLC pack voegt tevens een komplete en splinternieuwe campagne toe aan het spel met 10 realistische missies en veerboot-gerichte gameplay. Van het oversteken van het Kanaal in stijl, tot een drukke dag voor de veerdiensten van de havens van Hamburg, New York, Sydney en Rotterdam, er is altijd genoeg te doen voor een veerboot schipper! Als U van veerboten houd, dan is deze uitbreiding iets dat U niet mag missen! Test Uw kunnen als veerboot kapitein op tal van de populairste veerboot routes ter Wereld!


Inhoud:

•   5 nieuwe Veerboot/pont types (Sneldienst,  Het Kanaal, Rivieren, etc) speelbaar in Campagne, Vrij Varen en Multiplayer modus.
•   Gameplay specifiek op Veerboten gericht: Laadkleppen en -deuren zijn operationeel voor het in- en uitladen, mogelijkheid tot omdraaien van de vaarrichting voor tweezijdige Veerboten/ponten, etc.
•   Nieuwe Veerboot campagne met 10 nieuwe missies, over de hele wereld.
•   Veerboot missie functionaliteit aan de Missie Editor toegevoegd, waarmee U specifieke Veerboot missies kunt maken en delen met Uw mede ShipSim fans.

De Ferry Pack DLC is nu verkrijgbaar op shipsim.com en alle andere bekende online distributie kanalen voor €14.99.
Bezoek de officieële Ferry Pack website voor meer informatie of een gameplay video van deze nieuwe uitbreiding voor Ship Simulator Extremes!

STEAM heeft helaas beslist de release datum te veranderen naar 5 April. De gebruikers met de STEAM versie zullen dus nog heel even geduld moeten hebben voordat zij ook met de veerboten aan de slag kunnen gaan. Onze excuses voor het ongemak dat deze beslissing veroorzaakt. De niet-STEAM gebruikers kunnen vanaf vandaag de Ferry Pack DLC kopen op www.shipsim.com.


« Last Edit: March 28, 2011, 13:19:51 by Mad_Fred »
Logged
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines