Hello Guest October 14, 2019, 02:47:23 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Issues I am having  (Read 2034 times)

Amras86

  • Forum member
  • Posts: 5
Issues I am having
« on: March 16, 2011, 03:09:30 »

My first issue is that no matter what settings I change in the Graphics section, they don't seem to take effect. Whether I change the resolution or change to Windowed mode, when I leave the Graphics section, nothing changes. If I close the game and restart, nothing changes. Also, I start to experience a lot of lag as soon as I hit the 8 minute mark of the game. Every time I play, at 8:00 min game play, I experience lag. Any help?

I am running this on Windows 7 Ultimate 64-bit
AMD PhenomII 940 3.0 Ghz
8GB DDR2 1066 Kingston Hyper-X Memory
2 AMD Radeon X5750 CrossFireX Mode
320GB SATA2 RAID1 Array
Logged

saltydog

  • Forum member
  • Posts: 7828
Re: Issues I am having
« Reply #1 on: March 16, 2011, 03:49:17 »

First of all, I'm surprised you are having problems with a rig like that..
What is exactly the problem, other than the lag after 8 min ?   Perhaps you forget to save settings..
Then after a restart of the game the changes should take effect..

To access the Technical Support here, you need to register the number of your game.
  You can do this in 'Profile' at the top of this page  :)
« Last Edit: March 16, 2011, 05:21:07 by saltydog »
Logged

bileco

  • Forum member
  • Posts: 3
Re: Issues I am having
« Reply #2 on: March 19, 2011, 03:44:35 »

I can't run game in full screen mode at resolution 1920x1080x60hz after
update to v1.3., only in windowed mode. The same problem with patch
v1.3.5. ???

Core i7 950 3.06 GHz
6 GB DDR3 1333 MHz
GTX 470
LCD Full HD 1920x1080 @60Hz

Sorry for my bad english.
Logged

FormidableInc

  • Forum member
  • Posts: 2
Re: Issues I am having - resolution in full screen mode
« Reply #3 on: August 05, 2011, 08:39:51 »

Hello
Any news about that ? I still have the problem : in any case, in full screen, the game is 1024x768 only, i can not change anything about resolution.

I did not check window mode. Bug or feature ? :)

Manu
Logged

Blacksoul

  • Forum member
  • Posts: 1
Re: Issues I am having
« Reply #4 on: September 17, 2011, 03:05:44 »

Same problem - with steam version - can't any change to resolution!
Logged

Caliento

  • Forum member
  • Posts: 1
Re: Issues I am having
« Reply #5 on: January 16, 2013, 04:37:42 »

Same here!! :thumbdown:
Logged
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines