Hello Guest August 20, 2019, 06:31:51 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Geen scheepsbesturings overlay in brugmodus Demo Versie.  (Read 1793 times)

MokMok

  • Forum member
  • Posts: 1134
Geen scheepsbesturings overlay in brugmodus Demo Versie.
« on: October 01, 2010, 19:27:29 »

Ik heb de demo versie van SSE2010 geïnstalleerd. Wanneer ik in de brugmodus/doorloopmodus ben, zie ik niet meer de scheepsbesturings overlayscherm. Wanneer ik de Tab toets indruk, kan ik alleen maar de kaart en de conning display in- of uitschakelen. Ik zie niet meer de de scheepsbesturing overlay scherm.

Waarom is deze overlay in de brugmodus/doorloopmodus in de demo versie uitgeschakeld en zal dit ook het geval zijn in de 1.2-patch?
Logged

irnehhenri

  • Forum member
  • Posts: 43
Re: Geen scheepsbesturings overlay in brugmodus Demo Versie.
« Reply #1 on: October 02, 2010, 17:26:49 »

Ik heb de demo versie van SSE2010 geïnstalleerd. Wanneer ik in de brugmodus/doorloopmodus ben, zie ik niet meer de scheepsbesturings overlayscherm. Wanneer ik de Tab toets indruk, kan ik alleen maar de kaart en de conning display in- of uitschakelen. Ik zie niet meer de de scheepsbesturing overlay scherm.

Waarom is deze overlay in de brugmodus/doorloopmodus in de demo versie uitgeschakeld en zal dit ook het geval zijn in de 1.2-patch?
Heey MokMok,
ik heb dit zelfde probleem in het volledige spel  :(
Logged

larsdehaan

  • Forum member
  • Posts: 1351
Re: Geen scheepsbesturings overlay in brugmodus Demo Versie.
« Reply #2 on: October 02, 2010, 21:28:01 »

probeer tab eens als je loopt

(misschien twee keer op duwen)
Logged

mario4382

  • Forum member
  • Posts: 65
Re: Geen scheepsbesturings overlay in brugmodus Demo Versie.
« Reply #3 on: November 11, 2010, 16:48:25 »

Heb ik ook bij de volledige versie
Logged

larsdehaan

  • Forum member
  • Posts: 1351
Re: Geen scheepsbesturings overlay in brugmodus Demo Versie.
« Reply #4 on: November 13, 2010, 13:23:05 »

klik ''c''
Logged

mario4382

  • Forum member
  • Posts: 65
Re: Geen scheepsbesturings overlay in brugmodus Demo Versie.
« Reply #5 on: November 17, 2010, 17:22:26 »

Bedankt
Kan weer manouvreren
Logged
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines