Hello Guest March 24, 2023, 09:54:47 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Ship Simulator Extremes Demo uitgebracht!!  (Read 5038 times)

Mad_Fred

  • Administrator
  • Posts: 8689
  • ✝ In Memoriam
Ship Simulator Extremes Demo uitgebracht!!
« on: September 21, 2010, 20:44:25 »

21 September, 2010 - Vandaag om 18:00h CET (9:00AM PST) hebben VSTEP and Paradox Interactive de Ship Simulator Extremes demo uitgebracht. De demo bevat twee volledig speelbare missies, die uit de Tourist Tales en Greenpeace campagnes in het spel komen.

    * De eerste missie speelt U als kapitein van een snelle boot die toeristen een rondvaart door de haven van Sydney geeft. U zorgt ervoor dat er speciale bezoeken plaats vinden aan het magnifieke Opera House, The Rocks, Darling Island en meer, terwijl U de prachtige omgeving in U op neemt. Vergeet ook niet Uw passagiers op tijd terug te brengen naar het cruise schip, want uiteraard, tijd is geld!

    * In de tweede missie speelt U de rol van mileu-activist, waarbij U het Greenpeace schip 'Esperanza' naar het Walvis Reservaat vaart om de walvisvloot op te sporen. Kom in actie tegen de illegale walvis vangst en benader de walviswaarders met Uw opblaasbare boten om zo hun activiteiten te verhinderen!

De demo is beschikbaar op onze demo pagina op www.shipsim.com of op Fileplanet, en sommige andere geselcteerde download kanalen.

We hopen dat U er veel plezier aan beleeft!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines