Hello Guest March 03, 2024, 19:31:56 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: NH Bug  (Read 2805 times)

Agent|Austin

  • Forum member
  • Posts: 4817
NH Bug
« on: March 26, 2008, 05:20:28 »

It only happens on the pushboat but continues even after you go back to the main menu...

*cough* seems to not want to be seen during screen shots* but it shows lines of code on the top left and buttom right.

gets very annoying...
Logged

Shipaddict

  • Forum member
  • Posts: 3747
Re: NH Bug
« Reply #1 on: March 26, 2008, 09:47:11 »

I have a bug :P


In multiplayer, I selected Bugsier, and only the controls, charts etc. Appeared. Nothing else ::P
Logged

Mad_Fred

  • Administrator
  • Posts: 8689
  • ✝ In Memoriam
Re: NH Bug
« Reply #2 on: March 26, 2008, 10:29:34 »

That's not an NH bug, really

The dissapearing ship has been seen before..

Fresh start should solve it.  :)


Fred
Logged

Shipaddict

  • Forum member
  • Posts: 3747
Re: NH Bug
« Reply #3 on: March 26, 2008, 10:31:40 »

Ok, cheers!
Logged

Mad_Fred

  • Administrator
  • Posts: 8689
  • ✝ In Memoriam
Re: NH Bug
« Reply #4 on: March 26, 2008, 10:33:56 »

Welcome!  :)
Logged

Captain Spencer

  • Global Moderator
  • Posts: 2961
Re: NH Bug
« Reply #5 on: March 26, 2008, 13:39:09 »

That's interesting Austin, what code is it?
Logged
Artificial Intelligence beats Real Stupidity.<br />If at first you don\'t succeed, call it version 1.0.

mvsmith

  • Guest
Re: NH Bug
« Reply #6 on: March 26, 2008, 13:59:18 »

The dissapearing ship has been seen before..
Fred
Actually, Fred, the disappearing ship has not been seen before. :)
Marty
Logged

Captain Spencer

  • Global Moderator
  • Posts: 2961
Re: NH Bug
« Reply #7 on: March 26, 2008, 14:24:10 »

Actually, Fred, the disappearing ship has not been seen before. :)
Marty


:D :D
Logged
Artificial Intelligence beats Real Stupidity.<br />If at first you don\'t succeed, call it version 1.0.

Agent|Austin

  • Forum member
  • Posts: 4817
Re: NH Bug
« Reply #8 on: March 26, 2008, 18:26:40 »

it is like
[Ship Control = 0.26]
[Area Load = 0.256]

stuff like that. It happens when I am running around the ship, I think I hit the right mouse button shift and control. But it seems random.
Logged

Mad_Fred

  • Administrator
  • Posts: 8689
  • ✝ In Memoriam
Re: NH Bug
« Reply #9 on: March 27, 2008, 02:04:35 »

Actually, Fred, the disappearing ship has not been seen before. :)
Marty


 ;D ;D ;D

You got me there!!   :P


Fred
Logged

Agent|Austin

  • Forum member
  • Posts: 4817
Re: NH Bug
« Reply #10 on: April 06, 2008, 00:50:47 »

If you hit Shift + S + D all at the same time it will show up on the vermaas. ;)
Logged

Third Mate

  • Forum member
  • Posts: 1600
Re: NH Bug
« Reply #11 on: April 07, 2008, 10:03:07 »

Speaking of bugs here, i was wondering.

When you walk on the Agilie Solutions,and as you are climbing down the stairs you seem to fly in mid air and then go down, instead of going down straight normally.So is that a bug or just kinda meant to happen :-X.
Logged


THE 888 MARK
THE 999 MARK
THE 1111 MARK

Traddles

  • Global Moderator
  • Posts: 5934
Re: NH Bug
« Reply #12 on: April 07, 2008, 12:24:26 »

Silly question :o. Why would I want to hit shift, S & D? ???
Logged
Retired, UK foreign going Masters Ticket.

donc13

  • Forum member
  • Posts: 56
Re: NH Bug
« Reply #13 on: April 07, 2008, 17:27:07 »

it is like
[Ship Control = 0.26]
[Area Load = 0.256]

stuff like that. It happens when I am running around the ship, I think I hit the right mouse button shift and control. But it seems random.

I obviously have no idea why that is showing up...but strongly suspect that's debug code for the developers and the SHIFT-S-D keystroke (that you noted in another message) enables it.

It'll be interesting to see if one of the developer's confirms that or not.


Logged

Cool_Guy_28

  • Forum member
  • Posts: 1
Re: NH Bug
« Reply #14 on: April 07, 2008, 20:54:42 »

After a while my sound goes really high pitched so i tried exiting the game but if i want any sound at all i need to restart my computer its annoying
Logged
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines