Hello Guest July 22, 2018, 23:19:10 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Editor  (Read 1619 times)

theo1942

  • Forum member
  • Posts: 15
Editor
« on: February 17, 2008, 22:07:15 »

Ik heb een vraag over de editor,als ik daarin terecht komt zijn alle missies op slot ,mijn vraag is dus hoe open
de missies?

Groetjes
Theo1942
Logged

Mad_Fred

  • Administrator
  • Posts: 8687
Re: Editor
« Reply #1 on: February 17, 2008, 22:20:14 »

Hallo Theo1942,

Ik heb hetzelfde probleem. Mijn single player missies zijn echter wel open, dus het ligt niet aan de licensiecode denk ik. Ik speel zelden nog SS06 en had het al een tijd niet opgestart dus ik weet even niet waar het dan wel aan ligt.

Als je naar je profiel gaat, en daar probeert online te gaan, krijg je dan ook een foutmelding over verkeerd wachtwoord of een ongeregistreerde licensie code?

Ik heb daar zo geen antwoord op maar het probleem even aangekaart bij de andere moderators en misschien dat één van hen het weet. Ik kom er op terug!

Groet,
Fred
Logged

LucAtC

  • Ship Simulator Developer
  • Global Moderator
  • Posts: 2101
Re: Editor
« Reply #2 on: February 17, 2008, 22:59:16 »

De missies op slot zijn de missies die meekwamen met ShipSim2006, en dan later met de Add-on. De andere opdrachten zijn zeker niet op slot!
Maar Theo, heb je ze ge-downloaded? (Hoe zegt men dan nu?).
Groeten,
Luc
Logged

Mad_Fred

  • Administrator
  • Posts: 8687
Re: Editor
« Reply #3 on: February 17, 2008, 23:19:54 »

Hallo Luc,

Waren de meegeleverde missies nooit te bewerken dan? Ik weet het niet zeker, ik heb met de SS06 ME bijna nooit gewerkt.  :)

Groet,
Fred
Logged

LucAtC

  • Ship Simulator Developer
  • Global Moderator
  • Posts: 2101
Re: Editor
« Reply #4 on: February 17, 2008, 23:50:30 »

Nee, ze waren voorzien met een "hangslot" indien men probeerde ze te editeren. Het moest ook zo zijn, hoe anders voor het berekenen van het geld? Iedereen had dan ziijn missies veranderd... en zou milionair zijn
Groeten,  8)
Luc
Logged

Mad_Fred

  • Administrator
  • Posts: 8687
Re: Editor
« Reply #5 on: February 17, 2008, 23:55:11 »

Hallo Luc,

Ja daar heb je gelijk in, dat is ook zo..  :P

Het stond me voor ogen dat de standaard missies ook te bewerken waren!
Ik werk te hard denk ik.. Ik hallucineer van tijd tot tijd.  ;D

Nou ja, mijn fout!
Ik heb ook geen custom missies meer in SS06, die had ik eerst wel. Daarom is nu alles op slot. vond het al raar.

Dankje!

Groeten,
Fred
Logged

LucAtC

  • Ship Simulator Developer
  • Global Moderator
  • Posts: 2101
Re: Editor
« Reply #6 on: February 18, 2008, 00:29:04 »

Ik denk dat ik een pak van 45Mb missies heb liggen, maar ik weet niet meer wat men erin kan vinden. En om zo'n pak te zenden, zou men een ftp link moeten openen, of een VNC. Of het de moeite waard is, weet ik niet.
Desnoods...
Groeten,  :)
Luc
Logged

theo1942

  • Forum member
  • Posts: 15
Re: Editor
« Reply #7 on: February 18, 2008, 20:06:53 »

Allen hartelijk bedankt voor de uitleg.Het was wel niet zo belangrijk hoor,maar ik wilde het toch even weten hoe dat zat.

Groetjes
Theo
Logged
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines