Hello Guest March 09, 2021, 01:35:26 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: 1.3.5 update and problems with SSE  (Read 1857 times)

FREDMD2000

  • Forum member
  • Posts: 74
1.3.5 update and problems with SSE
« on: March 17, 2011, 02:34:11 »

I struggled with various problems after installing the update.  I had ships flying, lack of ability to get good resolution and a lot of other things.  For me the game was almost completely unplayable.  Performance problems for me seem have been resolved, but still couldn't really enjoy any sessions.  I finally bit the bullet and did a complete removal and re-installation.  It seems to have resolved most of the problems and I would recommend that anyone with ongoing problems do the same.  Question that I have for the forum members and VSTEP is, should the missions now be re-done using the latest update.  The reason i ask is that there still seems to be ongoing problems with both the missions provided by the original software as well as missions developed during the earlier versions (AI ships on suicide courses, airbourne ships etc) that still occur despite the upgrade.   Any feedback?  To me, it very frustrating to have a viable craft without the ability to use it well.  I am waiting for missions that appear to have been developed post 1.3.5 to see if they run any better.
Logged

Third Mate

  • Forum member
  • Posts: 1600
Re: 1.3.5 update and problems with SSE
« Reply #1 on: March 17, 2011, 02:50:25 »

So first off did you buy the game from the store and you have STEAM and all of that or did you get it through ShipSim? When you applied the patch did you get it through STEAM or downloaded from the ShipSim website?
Logged


THE 888 MARK
THE 999 MARK
THE 1111 MARK

FREDMD2000

  • Forum member
  • Posts: 74
Re: 1.3.5 update and problems with SSE
« Reply #2 on: March 17, 2011, 12:53:05 »

Non steam version purchased through amazon.  Downloaded the path from SS.
Logged

FREDMD2000

  • Forum member
  • Posts: 74
Re: 1.3.5 update and problems with SSE
« Reply #3 on: March 17, 2011, 12:53:46 »

Patch not path
Logged

Third Mate

  • Forum member
  • Posts: 1600
Re: 1.3.5 update and problems with SSE
« Reply #4 on: March 19, 2011, 08:43:53 »

Patch not path

Alright, next thing It would be good if you can post your dxDiag these problems sound all familiar, maybe I can get a better idea
Logged


THE 888 MARK
THE 999 MARK
THE 1111 MARK
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines