Hello Guest June 15, 2024, 18:04:35 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: The Shipyard  (Read 7862 times)

Mad_Fred

  • Administrator
  • Posts: 8689
  • ✝ In Memoriam
The Shipyard
« on: May 16, 2009, 07:09:57 »

Veelgestelde vragen over de Shipyard

1) Ik ben in het bezit van de Ship Simulator 2008 add-on New Horizons en wil graag een schip van de Shipyard kopen. Moet ik dan ook updaten naar versie v1.4.2? Zo ja, welke patch moet ik dan downloaden?

Antwoord: Ja, als U New Horizons hebt moet U toch nog updaten naar v1.4.2 om de Shipyard add-om schepen te gebruiken.
Bezoek de downloads pagina en download de patch: Ship Simulator 2008 - Update v1.3 -> v1.4.2 (62MB)

2) Welke taalversie van het spel is vereist om de schepen van de Shipyard te kunnen gebruiken?
Antwoord: Alle Shipyard producten, kunnen met alle taal versies van Ship Simulator 2008 en New Horizons gebruikt worden.

3) De Ocean Star is al aanwezig in New Horizons, waarom is dit schip dan ook beschikbaar in de Shipyard?
Antwoord: Naast het aanbieden van totaal alleenstaande schepen zoals de Furie, willen we Ship Simulator spelers die New Horizons niet bezitten, sommige van deze schepen, zoals de Ocean Star, toch ook kunnen aanbieden. Dankzij de Shipyard, kunnen spelers hun spel naar voorkeur aanpassen met individuele schepen en zo een vloot naar keuze opbouwen.
Als een schip reeds in een eerdere add-on beschikbaar is/was, word dit er nadrukkelijk bij vermeld in de Shipyard. Wilt U de gehele New Horizons vloot tot Uw beschikking hebben, dan kunt U de add-on hier verkrijgen: New Horizons.

Vragen over Betaling

1) Op welke manieren kan ik betalen voor de producten?

Antwoord: We accepteren betalingen per Credit Card, Paypal (bank overschrijving, directe betaling of credit card) of betaling via iDeal. 

2) Waarom moet ik mijn adres gegevens invullen als ik een product wil aanschaffen?
Antwoord: Als U zich registreert om een betaling te doen, hoeft U alleen de velden die met een sterretje (*) zijn aangegeven in te vullen, de rest is optioneel, dus U hoeft Uw volledige adres niet in te vullen, hoewel we aanraden zoveel mogelijk informatie te verschaffen, zodat wij U zonodig zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn wanneer U onze hulp nodig heeft.

3) Ik heb geen credit card, kan ik ook via de bank direct geld naar VSTEP zenden?
Antwoord: Jazeker, dat is mogelijk. Omdat er aan internationale overboekingen hoge kosten verbonden zijn, kan dit echter alleen via PayPal. Ga naar www.paypal.com en open een gratis account. U kunt daarna geld van Uw bank naar Uw PayPal account overmaken, en daarmee een product of producten, van de Shipyard aanschaffen, via PayPal.

4) Wat te doen als ik liever geen credit card details wil vrijgeven, maar toch een schip van de Shipyard wil kopen?
Antwoord: Alle transacties die via de VSTEP website lopen, zijn beveiligd en vertrouwelijk. Maar als U zich niet comfortabel voelt om Uw credit card gegevens op te geven, of géén credit card heeft, dan kunt U PayPal gebruiken als alternatief. Het is een gratis en makkelijk te gebruiken systeem waarbij U geld kunt overmaken van Uw credit card- of bank rekenening via PayPal. Ga voor meer informatie naar www.paypal.com.

5) Mijn ouders geloven niet dat het veilig is om op iets aan te schaffen via het internet. Maar dit is toch wel veilig, nietwaar?
Antwoord: Alle transacties die via de VSTEP website lopen, zijn beveiligd en vertrouwelijk. Maar wilt U echt liever geen credit card gegevens op geven, of heef U géén credit card, dan kunt U PayPal gebruiken als gratis, veilig, en makkelijk alternatief. Zorg er uiteraard voor dat je - als je minderjarig bent - toestemming hebt van je ouders of verzorgers, voordat je een aankoop doet.Het Forum Team.
« Last Edit: May 16, 2009, 07:13:39 by Mad_Fred »
Logged
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines