Hello Guest May 26, 2022, 02:54:57 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Ship Simulator Professional wint de Serious Games Award 2009!  (Read 4384 times)

Mad_Fred

  • Administrator
  • Posts: 8689
  • ✝ In Memoriam

Hallo allemaal. Hier een berichtje van VSTEP, vertaald van het Engelse forum;


Ship Simulator Professional wint de Serious Games Award 2009!  :thumbs:

VSTEP's simulator was genomineerd door een professionele jury, en door het publiek verkozen tot winnaar van de prestigieuze Best Serious Game 2009, op Serious Games conference in Londen.

De prijs zal aan VSTEP worden uitgereikt door de eerbare Lord DAivd Puttnam, tijdens de prijsuitreikings ceremonie op 7 Mei. Ons zeer gerespecteerde community lid, en Ship Simulator Professional kenner, Dhr. Terry Russell, zal VSTEP vertegenwoordingen tijdens de ceremonie.

We zijn natuurlijk erg trots dat we deze prestigieuze prijs in ontvangst mogen nemen en willen de jury daarvoor bedanken. Maar het meest willen we natuurlijk jullie, onze fantastische speler gemeenschap, heel erg hartelijk bedanken voor al jullie steun!
Deze onderscheiding is voor VSTEP de erkenning van een succesvol streven naar kwaliteit en innovatie, en bevestigt het innemen van een prominente positie in de 'European Serious Games' industrie. Het is voor ons een enorme aansporing, om onze produkten te blijven verbeteren en uitbreiden voor de toekomst!

Van ons bij VSTEP, ontzettend bedankt voor het stemmen allemaal! Zonder jullie steun hadden we dit nooit kunnen behalen!

:captain:

Frank

P.S. We wachten in spanning op foto's van de ceremonie, en we zullen die uiteraard ook op het forum posten zodra die er zijn!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines