Hello Guest July 16, 2019, 12:05:16 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Amfibisch TransportSchip De Hr.Ms. Rotterdam van de Koninklijke Marine.  (Read 2248 times)

MokMok

  • Forum member
  • Posts: 1132

Wie van jullie kent de Landing Platform Dock de Hr.Ms. Rotterdam van onze Koninklijke Marine dat landingsoperatie met de Korps Mariniers kan uitvoeren? Dat schip kan in haar dok landingsvaartuigen vervoeren, verder vervoert zij helicopters, en andere voertuigen. Door ballasttanks te vullen met water, gaat het schip naar achteren overhellen, het dok loopt dan vol met water en landingsvaartuigen kunnen dan in- en uitvaren.

Op http://www.marine.nl/nlmarfor/schepen/eskader/lpd/rotterdam/ en http://www.marine.nl/nlmarfor/schepen/eskader/lpd/JDWT/ staat meer info over de twee LPD's.

Het zou een prachtig schip om, samen met haar zusterschip Hr.Ms. Johan de Witt L801, in Ship Simulator te kunnen gebruiken om daar mee landingsmissies met landingsvaartuigen uit te voeren. Eerst sta je op de brug en moet je bijv. de marinehaven van Den Helder uitvaren en op de juiste locatie aangekomen, ga je een landingsoperatie uitvoeren. Je gaat aan boord van een landingsvaartuig, je vaart het dok uit en je moet mariniers, tanks en vrachtwagens aan land brengen, dan vaar je terug naar het schip, je vaart het dok weer in en je gaat weer een volgende lading aan land brengen. :) 8)
« Last Edit: November 29, 2008, 09:56:14 by MokMok »
Logged

Vincentnoordermeer

  • Forum member
  • Posts: 27

Ik ken het schip en is zeer leuk.
Maar waarom dan niet bijvoorbeeld een vliegdekschip?
Nuja er zijn al veel topics van deze soort.

Gr
Vince
Logged
Does it have a touch screen? No. Does it have a screen? No. Then I don't want it.
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines