Hello Guest July 16, 2019, 11:23:41 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: LICENTIE GEGEVENS KWIJT  (Read 1263 times)

hendrik

  • Forum member
  • Posts: 3
LICENTIE GEGEVENS KWIJT
« on: October 18, 2008, 21:49:36 »

hallo beste vorum leden en moderators.ik heb een probleem ik heb ship sim 2006,en the official shipsimulator add-on expansion pack1:six aditional ships.maar ben het boekje kwijt en helaas staat achterop het boekje alleen de code kan ik er nog wat mee of is het prullebak.zal het wel heel jammer vinden,vraag me ook af waarrom niet aan de binnen zijde van het hoesje plakken
Logged

Mad_Fred

  • Administrator
  • Posts: 8687
Re: LICENTIE GEGEVENS KWIJT
« Reply #1 on: October 18, 2008, 22:19:44 »

Hallo Hendrik, en welkom op het forum!

In principe kun je een nieuwe licensie code krijgen als je je aankoop kunt bewijzen, bijvoorbeeld een kassa bon of als je electronisch betaald de gegevens van een transactie, zoiets. En misschien dat een foto van de verpakking en CD-ROM ook wel voldoende is.

Het beste kun je even deze vraag direct aan VSTEP richten, middels een mailtje naar info@shipsim.com. Zij helpen je daar wel mee verder, als je kunt aantonen dat je een legale game+addon hebt, zal dat wel loslopen!

En tja, de ene keer staat het achterop een boekje, de andere keer op het hoesje, dat verschilt nog wel eens per spel. En een hoesje kan eventueel natuurlijk ook kwijtraken, het ligt er maar aan hoe zuinig we ermee zijn.

Groeten,
Fred
Logged
Pages: [1]   Go Up
 
 


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines