Ship Simulator

Dutch forum => Mededelingen en Veelgestelde vragen (FAQ) => Topic started by: Swenson on April 23, 2013, 08:52:13

Title: Vacature: Maritieme Simulator Technicus
Post by: Swenson on April 23, 2013, 08:52:13
Over VSTEP
VSTEP is een toonaangevende internationale ontwikkelaar van simulatoren en virtuele trainingssoftware. VSTEP maakt 3D virtuele toepassingen en trainingen en simulatoren die mensen in staat stellen hun vaardigheden op te bouwen op een praktische en kosteneffectieve manier.
VSTEP heeft een aantal kernproducten, gericht op virtuele incident training voor first responders (RescueSim), maritieme opleiding oplossingen voor de civiele en militaire maritieme industrie (NAUTIS) en training simulatoren om de camera-operators voor te bereiden op verdacht gedrag van mensen te identificeren voordat een misdaad of terroristische aanslag plaatsvindt (EyeObserve).

Om het team te versterken zoekt VSTEP een: Maritieme Simulator Technicus

Je adviseert onze klanten, vaak buitenlandse zeevaartscholen, over het juiste gebruik van onze simulatoren. Je helpt mee met de installatie, support en train-the-trainer cursussen on-site, vaak in landen buiten Europa. Je adviseert onze software programmeurs over verbeteringen in de software, en helpt met het testen van nieuwe versies. Je helpt met het schrijven van documentatie.
Je assisteert het sales- en marketingteam met de productpositionering en offertes.

Vereisten:
•   Maritieme studie op HBO niveau
•   Ervaring met en passie voor maritieme educatie
•   Maritiem Officier
•   Professionele zeilervaring en ervaring met training simulatoren is een pre
•   Ervaring met computers en software-installatie
•   Samenwerken in teamverband
•   Enthousiasme en initiatief
•   Goede communicatieve vaardigheden, incl. spreken en schrijven in het engels
•   EU-paspoort is nodig voor reizen naar klantlocaties

Je komt te werken in een team van veelal jonge enthousiaste mensen. Je werkplek is in hartje Rotterdam, met flexibele werktijden. Je zal regelmatig naar buitenlandse opleidingscentra moeten voor lokale support en installatie.
Voor meer informatie, zie www.vstepsimulation.com – www.nautissim.com -  www.rescuesim.com en neem contact op met Karin Reichardt, VSTEP’s Internal Operations Manager, karin@vstep.nl, 010-2014520.
U kunt solliciteren op deze functie door uw CV en motivatiebrief te sturen naar vacatures@vstep.nl.