Ship Simulator

Dutch forum => Mededelingen en Veelgestelde vragen (FAQ) => Topic started by: Mad_Fred on August 25, 2011, 17:21:01

Title: Ship Simulator Extremes - Patch 1.4 nu verkrijgbaar!!
Post by: Mad_Fred on August 25, 2011, 17:21:01
De 1.4 update voor Ship Simulator Extremes is nu verkrijgbaar. Deze update bevat belangrijke gameplay verbeteringen zoals de 'collision' en multiplayer sleepboot problemen. Tevens bevat de patch enkele splinternieuwe gameplay elementen, één daarvan is bijvoorbeeld het nieuwe professionele uiterlijk van de kaarten. De update is verkrijgbaar op onze website (http://www.shipsim.com/downloads/updates) en op andere geselecteerde kanalen. STEAM klanten ontvangen de patch update automatisch.

Klik op deze link (http://download.shipsim.com/Extremes/patches/ShipSimExtremes_Update_1.4.0.txt) voor de gedetailleerde patch informatie.

Ship Simulator Extremes Verjaardag
Om de eerste verjaardag van Ship Simulator Extremes te vieren kondigt Vstep een weekend aan met enorme kortingen! Van 2 tot en met 4 September, krijgt U maar liefst 50% korting op alle Ship Simulator spellen en DLC's, inclusief het Ferry Pack.

Dus wilt U Uw Ship Simulator collectie compleet maken, voeg dan eventueel het Veerboten pack toe aan Uw spel. Of denkt U er misschien aan de nieuwste Ship Simulator game eens uit te proberen, hou dan een oogje open en profiteer van ons kortingsweekend, vanaf 2 September!